MistaMac.ro
De Ce Noi
Distribuție
Promoții
Contact
economisești la fiecare comandă
economisești la fiecare comandă
transport gratuit la comenzi peste 500 lei
transport gratuit la comenzi peste 500 lei
retur gratuit în 30 de zile
retur gratuit în 30 de zile
Home / De ce noi
De ce noi
Rapiditate, punctualitate, incredere …
 
SC Mista MAC Srl este o societate comercială cu capital privat cu sediul in Arad ,  având ca obiect de activitate vanzarea materialelor de constructii angro si   en detail inca din anul 2012 . De la infiintare scopul nostrum a fost si este satisfacerea cerintelor cumparatorilor , in asa fel incat sa putem furniza produsele dorite , la cantitatile comandate , la termenele fixate , la locatile stabilite , la calitatea ceruta si la cel mai avantajos pret .

 

SC Mista MAC Srl pune la dispoziția cumpărătorilor prin rețeaua de distribuție proprie dar si prin curierat toate accesoriile de materiale de construcții din domeniul construcțiilor uscate, a termoizolațiilor, a acoperișurilor , a sistemelor electrice de orice fel precum și alte accesorii de o calitate incontestabilă, care provin din importuri interne si externe directe de la producători renumiți din domeniu

Astfel, produsele comercializate corespund calitativ standardelor europene, iar raportul calitate-preț le asigură competivitate pe piată. Agrementele tehnice ale instituțiilor acreditate din țară certifică garanția unor produse fiabile, durabile, care îmbunătățesc calitatea construcțiilor, facilitând în același timp execuţia acestora.

SC Mista MAC Srl prin acest site se adresează partenerilor cat si clientilor noi cu care suntem în relații contractuale și vine în sprijinul acestora pentru a ușura comunicarea, respectiv lansarea comenzilor. Totodată asigură o viziune completă asupra produselor comercializate de noi, a prețurilor și a stocurilor. Site-ul este personalizat pentru fiecare client în parte și conține toate condițiile comerciale negociate de acesta.
 
Misiunea noastră este să fim un partener de încredere pentru colaboratorii noștri, să oferim o gamă cât mai completă de produse în cel mai scurt timp.
  • Livrările se fac în max. 48 ore de la lansarea comenzii, cu autoutilitarele proprii precum și prin firme specializate de curierat.
  • Produsele comercializate de SC Mista MAC Srl sunt livrate în ambalajul original (legături, cutii, role) și sunt însoțite de factură fiscală.
  • Articolele care se pot livra și în cantități mai mici, sunt menționate în catalogul de produse.
  • Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ standardelor în vigoare.
  • În cazul depozitării conforme, produsele noastre își păstrează calitatea pe timp nelimitat, sau până la expirare, dacă este cazul.
  • Garanția se aplică doar în cazul depozitării și utilizării corespunzătoare.
  • Certificatele de calitate și de performanță sunt emise de producător și se pot solicita de la biroul tehnic al firmei SC Mista MAC Srl .
  • Condițiile generale de transport sunt aplicabile clienților noștri cu care suntem în relații contractuale.